Dit recept heeft een Aziatisch tintje, lekker voor de afwisseling. Het is ook nog eens in 15 minuten te bereiden! Dit is de vegetarisch variant met Quorn stukjes, maar kan natuurlijk ook klaargemaakt worden met kipfilet (200 g).
Roerbak de snijbonen in een pan met de olijfolie in 10 minuten beetgaar. Voeg halverwege de quorn toe. Snipper de rode ui. Kook een ruime hoeveelheid water in een pan, zet het vuur vervolgens uit en leg de noedels in het water voor 2 minuten. Giet de noedels af en spoel ze na met koud water. Snijd de lente ui in kleine ringen en voeg toe aan de snijbonen samen met de rode ui. Roerbak deze voor 2 minuten in de pan en doe dan de noedels en ketjap manis er bij, roer goed door.
400 gram snijbonen
Rijst noedels van zilvervliesrijst (o.a. bij de AH te koop)
Quorn stukjes (1 pakje = 175gram)
1 rode ui
3 takjes lente ui
Ketjap manis, naar smaak
2 el olijfolie
Dit recept heeft een Aziatisch tintje, lekker voor de afwisseling. Het is ook nog eens in 15 minuten te bereiden! Lekker, gezond en vegetarisch.