Tortizza

Perentaartje
oktober 9, 2019
Bananenbrood
oktober 9, 2019

Opzoek naar een snelle lunch maar wil je een keer wat anders dan brood? Of wil je je avondeten snel op tafel hebben? Maak dan deze lekkere tortizza’s! Een tortizza is eigenlijk een soort pizza maar je gebruikt een tortilla als bodem. Super simpel, super snel en met een lekkere groene salade erbij prima avondeten.

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hierop de tortillawraps. Snij de paprika’s in reepjes. Besmeer de wraps met de tomatensaus en breng op smaak met de Italiaanse kruiden, peper en een snufje zout. Verdeel de reepjes paprika over de wraps of maak er leuke figuurtjes mee. Bestrooi vervolgens met de geraspte kaas. Even 10 minuutjes in de oven en klaar!


Eet smakelijk!


Er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden om de wraps te beleggen, denk aan verschillende groenten; courgette, champignons, broccoli en tomaat bijvoorbeeld. Mozarella of een klein beetje feta erover kan ook in plaats van gewone kaas. Varieer er op los!

Een lekker, makkelijk en hele gezonde variatie op een pizza! Makkelijk te maken en leuk te versieren met allerlei groentes.